Reisverslag Malediven – Dream Holiday Tester

Afgelopen februari ging Prijsvrij.nl via de Facebookpagina op zoek naar een echte Dream Holiday Tester. Evelyn van de Mortel was de eerste gelukkige winnaar van een reischeque van € 2500,- te besteden op alle reizen naar de Malediven. Na afloop van haar vakantie heeft ze ons dit reisverslag gestuurd:

De Malediven, een droomlocatie die in ieder geval bij mij op mijn bucketlist staat. Ik kan er nu een vinkje achter zetten; check!

Malediven

Dream Holiday Tester

Nooit gedacht dat ik een prijs zou winnen via Facebook. Vaak zie ik het voorbij komen en doe ik een poging tot, maar winnen doe ik echter nooit.

Ditmaal had ik het geweten want mijn naam en foto stond op de Prijsvrij Facebook als: “Certified Dream Holiday Tester; reischeque naar de Malediven”. Het beseffen deed ik op dat moment niet en gebeurde ook pas toen ik mijn prijs in ontvangst nam op het hoofdkantoor.

Kurumba Resort - Malediven

Aankomst op de Malediven

De dag was eindelijk aangebroken, onze vakantie naar de Malediven. Na een lange reis van 12,5 uur en een tussenstop in Dubai, waren we aangekomen op Male. We werden opgehaald met een luxe jacht en kregen van die heerlijke koude kokos handdoekjes.

Eenmaal aangekomen op het eiland Kurumba werden we fijn ontvangen met een kleine versnapering. We  konden onze ogen niet geloven. Het water was zo helder en blauw, zagen tientallen vissen en de omgeving was schitterend. We waande ons op een paradijs, dat was in ieder geval zeker.

Malediven

Tips

Het eiland Kurumba  had veel te bieden zoals; diverse watersporten (paddle boarden is zeker een aanrader), karaoke bar, mooie natuur, 8 restaurants, vele lekkere cocktails (ook allemaal getest), spa en wellnesscenter  en je kunt er prachtig snorkelen. We hebben ons dan ook geen moment verveelt!

Malediven

Onze villa was een steenworp afstand van het strand af en was erg leuk ingericht met verschillende zee elementen. We hadden een buitendouche en bad met een uitzicht.

Het personeel was erg vriendelijk en leggen je graag in de watten. Ik mocht op een avond zelfs mijn eigen cocktails maken achter de bar.

De luxe, ontspannen en romantische sfeer maakt Kurumba onvergetelijk.  Onze hoofden waren leeg en hadden alleen nog oog voor elkaar en voor het eiland. We waande ons op een andere wereld.

Malediven

Snorkelen op de Malediven

Het snorkelen met de meeste mooie vissen en haaien die ik nog nooit had gezien, adembenemende zonsondergang en het privé diner op het strand zijn herinneringen die ik koester. Ik probeer nu al een goede reden te vinden om terug te gaan.

Prijsvrij, hartelijk bedankt voor deze kans! We hebben er zo van genoten en hopen snel meer van de wereld te mogen zien.

Malediven

Lees ook

  • Alles over… duiken bij de MaledivenAlles over… duiken bij de Malediven Ben jij een liefhebber van snorkelen en duiken? En heb je de Europese kust ondertussen al helemaal gezien? Dan raden wij je één van de mooiste duik- en snorkelplekken ter wereld aan, […]
  • Droombestemming: Vakantie MaledivenDroombestemming: Vakantie Malediven Vakantie Malediven, een droombestemming of toch werkelijkheid? Wie aan een Malediven vakantie denkt, denkt gelijk aan witte stranden, palmbomen en ultieme luxe. Toch heeft de Malediven […]
  • Reisverslag Gran CanariaReisverslag Gran Canaria Na een spannende zoektocht via onze Facebookpagina naar een Dream Holiday Tester is de gelukkige winnaar uitgekozen. Saïmah is met haar gewonnen reischeque afgereisd naar Gran Canaria om […]

Reacties

reacties